Word Partner van Keepondreaming!

Keepondreaming is een community voor mensen met interesse voor bewustzijn, voor de relatie tussen lichaam en geest en voor de relaties tussen mensen, in klein en groot verband. En dat in je werk of gewoon in je leven van alledag.

De website biedt informatie en artikelen over deze thema’s, in een magazine stijl. Maar de bedoeling is om verder te gaan dan alleen een magazine, en mensen ook te verbinden om ze met elkaar in contact te brengen en iets aan de wereld te verbeteren. Keepondreaming!

Wie kan Partner worden?

Iedereen die beroepsmatig bezig is met onderwerpen, die passen binnen de missie van Keepondreaming, kan zich aanmelden als Partner op de site. Ben je bij voorbeeld coach, geef je mindfulness cursussen, ben je yogaleraar, heb je een praktijk voor holistische of natuurgeneeskunde, ben je motivational speaker, alles wat past binnen de geest van Keepondreaming is mogelijk. Over toelating van een aanvraag om Partner te worden beslist Keepondreaming.

Aanmelden doe je door het formulier Schrijf je in! (als Partner) in te vullen en te verzenden. Je krijgt dan na goedkeuring door de webmaster een member login voor de site, met rechten om content toe te voegen. Zoals je eigen Events.

Wat heb ik er aan om Partner te worden?

Als Partner heb je toegang tot de community van Keepondreaming. Je kunt content plaatsen op de site van Keepondreaming. Iedere Partner kan op de website gratis een Profiel aanmaken, waarmee je jezelf en je Praktijk, bedrijf of dienst kunt etaleren. Als je dit door Keepondreaming wilt laten doen, dan betaal je daarvoor een vergoeding voor de te besteden tijd (zie tarievenlijst). Hyperlinks naar je website zijn mogelijk in overleg met Keepondreaming.

Verder kun je Events posten. Als je bvb. een Open dag organiseert, een workshop of een andere (eenmalige) activiteit, dan zet je die op de website.

Je hebt verder toegang tot het Forum, waarmee je ideeën kunt uitwisselen met andere Partners binnen de community (NB dit is nog in ontwikkeling).

Partners kunnen ook (betaalde) advertenties laten plaatsen op de website. Keepondreaming zal van een aantal Partners featured posts maken, in de vorm van een Reportage over je bedrijf of praktijk. Met een paar mooie foto’s. Daarmee kom je onder de aandacht bij de bezoekers van de site, die van hun kant een interessant artikel kunnen lezen over wat bvb. mindfulnes inhoudt of waar het artikel over gaat. Deze featured posts komen op de Homepage in de Slider langs. De Redactie van Keepondreaming is geheel vrij in keus, van welke Partner een reportage wordt gemaakt, dus je kunt hier geen recht aan ontlenen.

Binnen de rubrieken van Keepondreaming kun je als je wilt ook eigen blogs aanleveren. Bij voorbeeld een blog dat je net hebt geschreven en ook elders gepubliceerd hebt. Als Partner van Keepondreaming kun je zo iets delen met de bezoekers van de website, interessante wetenswaardigheden of gedachten, die passen binnen de missie van Keepondreaming.

Wat kost Partner worden van Keepondreaming?

Partner van Keepondreaming worden kost niets. Ook het posten van Events voor de Agenda, het (eenvoudige) Partner profiel en deelname aan het Forum kosten niets. Het is ook niet de bedoeling om op een later tijdstip wel een vergoeding te vragen voor het Partnerschap.

Als je een uitgebreider Profiel wilt, dan worden de kosten van de opmaak daarvan wel in rekening gebracht. Hier moet maatwerk voor verricht worden, zowel in de website als in de opmaak. Daarvoor moeten professionals worden ingeschakeld die door Keepondreaming betaald moeten worden. Je krijgt vooraf opgaaf wat het gaat kosten en je krijgt een factuur.

Als je wilt adverteren op Keepondreaming, dan gelden daar ook tarieven voor. Deze vind je binnenkort op de tarievenlijst voor adverteren. De advertentie blokjes zijn voorbehouden aan Partners. De banners zijn beschikbaar voor eenieder die daar advertenties in wil plaatsen (mits passend binnen de missie van Keepondreaming uiteraard).

Meld je dus snel aan via het Aanmeld Partner formulier.

Keepondreaming!