Vuurlopen en meer zelfvertrouwen kweken!

In het bos hebben de leerlingen van een middelbare school zich in een kring verzameld rond de houtstapel. Met hun zelfgemaakte fakkel steken ze het vuur aan. Hoe prachtig brandt het vuur van deze jongeren. Genieten van een maaltijd en van elkaar.  Na een gedegen voorbereiding onder ervaren leiding van Ursula Aerts is iedereen, hand in hand bijna zover.
De hete kolen worden door Ursula uitgeharkt tot een vuurbed waarover de jongeren één voor één overheen lopen. Je wordt ertoe uitgenodigd enkel als je zelf wil. Alleen of met z’n tweeën.

Het onmogelijke overwinnen

Lef, vertrouwen, samenzijn, moed, overwinning, kracht, energie, zijn de woorden die ze hardop met elkaar delen. De schemering verandert in hun nachtelijk lied. Onder het ritmisch klappen lopen ze nog eens over het vuur.
Met dit eeuwenoude ritueel kun jij ook meedoen onder deskundige begeleiding van Ursula Aerts expert vuurlopen en oprichtster van de academie voor Vuurlopen en transpersoonlijke educatie Definest.

Ursula Aerts legt uit;

Tijdens het vuurloopprogramma geef je aandacht aan de voor jou belangrijke doelen in het leven, je levensmissie of je ontdekt wat dat is. Vuurlopen stimuleert je concentratievermogen, waardoor je leer- en werkprestaties verbeteren. Je gaat beter luisteren naar je intuïtie en het vertrouwen in jezelf en het leven neemt toe. Zodra je het onverklaarbare potentieel van vuurlopen leert herkennen in jezelf, ontstaan er nieuwe kansen en breekt er een nieuwe fase in je leven aan, met andere uitdagingen en nieuwe ontmoetingen. Je zult gelukkiger worden in je relatie met jezelf en anderen. Wanneer je regelmatig over hete kooltjes loopt en het principe in je leven integreert, denk en handel je meer vanuit je essentie.

Enkele reacties na de vuurloop;

Ik dacht dat het onmogelijk voor me was
Ik ben tot mezelf gekomen
Ik heb vandaag mijn klasgenoten beter leren kennen
Ik ga dit gebruiken bij nieuwe ervaringen
Ik kijk nu wel heel anders naar mijn leven
De vuurloop is het mooiste wat ik ooit heb gedaan
Ik mag mezelf kwetsbaar opstellen
Ik voel zoveel liefde voor mezelf en voor de mensen om me heen
Ik voel me nu krachtiger en moediger
Het heeft me weer zelfvertrouwen gegeven
Ik denk dat het me heeft geholpen om meer met anderen te praten
Tranen van vreugde
Ik weet nu dat ik er mag zijn
Het contact met anderen was ook erg mooi dat wil ik meer toepassen.

LET OP; loop alleen over vuur met deskundige begeleiding!

Ursula Aerts, Vuurloopinstructeur & Spiritual Leadership Training  studeerde en werkt internationaal intensief samen met tal van meesters op het gebied van rituelen als vuurlopen, zweethutten en andere transformatie-methoden, waaronder rebirthing en sjamanistische healing.

Vrijdag 1 januari 2016 om 13:30 tot 18:00 uur.
Op Landgoed De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213RE Hilversum

Lees meer op: www.definest.nl/vuurlopen/