Vanuit eigen ervaring dat de weg het doel is en dat het leven betekenis heeft, vindt Vonny Nuijten het als spiritueel therapeut en counselor verrijkend om anderen te ondersteunen bij hun proces van persoonlijke en spirituele groei.

Padwerk en de lichaamsgerichte benadering gebaseerd op Core-energetica (energetica van de ziel) zijn voor Vonny de basis om te komen tot zelfverwezenlijking en zelftranscendentie. Coaching, counseling en therapie zijn gericht op het direct ervaren van het effect van je overtuigingen en patronen. Zo vergroot je je zelfkennis en daarmee je zelfvertrouwen. De problemen en tegenslagen die ieder van ons meemaakt kun je zien als kansen om te leren. Het leven is een proces waarbij het telkens weer gaat om het vinden van de balans. Door meer te leren over de relaties tussen lichaam en geest, laat Vonny je beter begrijpen welke mogelijkheden je hebt om jezelf te veranderen.

Vonny Nuijten biedt een bedding waar je in vertrouwen en met humor en lichtheid naar jezelf mag kijken. Je zelfvertrouwen groeit en je zelfkennis wordt de basis van de zin van het leven.

Vonny Nuijten Spiritueel therapeut en counselor.