Het Geurpaleis van Patricia Mooren

In het Geurpaleis komt mijn passie voor geur tot uiting. Niet zomaar de geuren van alledag, zoals etensgeuren, straatgeuren of de overdadige commerciële parfumgeuren.

Maar de subtielere geuren die voortkomen uit bloemen, planten en bomen. De essenties van deze geuren die gevangen zijn in een flesje: de etherische olie.

Spelen met geuren

Ik speel met deze geuren. Ik componeer van deze geuren een mooi boeket. Soms heel overdadig of overweldigend, dan weer heel subtiel. Hoe dan ook. Al deze geuren raken mijn ziel.

In het atelier van het Geurpaleis speel ik met geuren. Ik maak aromatherapeutische combinaties, parfums en synergiën om te verdampen.

Webwinkel

In de webwinkel van het Geurpaleis vindt je alles voor aromatherapie voor thuis. Etherische oliën, aromalampen en andere geurgerelateerde artikelen. Maar ook artikelen die bij kunnen dragen om een fijne sfeer te creëren.

Workshops

In de workshop “Spelen met geuren” laat ik je kennis maken met de magie van etherische olie en geuren.

Ik vertel over de werking van etherische olie en hoe ze veilig te gebruiken. Maar je gaat vooral ervaren wat een geur of een etherische olie met je doet.

Ruiken en voelen!!!!

Natuurlijk ga je ook zelf een samenstelling maken; dat kan zijn een parfumolie of een massage-olie.

Heb je samen met van vrienden of vriendinnen zin in een middag of avond te spelen met geuren?

Voor een groepje van minimaal 4 personen kan deze workshop bij jou thuis georganiseerd worden.

Missie

De missie van het Geurpaleis is mensen bewust maken van wat ze ruiken en wat voor effect het heeft op emoties en welbevinden.

Ons motto

De heling begint op de plek waar je je prettig voelt. In het Geurpaleis vindt u alles om een helende plek te creëren.

Meer informatie over Patricia Mooren van Elderen  – Geurpaleis