Voor elk wat wils op de Groenteclubmarkt

Zaterdag 4 juni 2016 vanaf 10.00 uur is de Groenteclubmarkt er weer op één van de mooiste plekjes van Bussum, de tuin van Klooster Mariënburg (ingang op de Brinklaan, schuin tegenover de Nieuwe Brink. Met muziek, leuke mensen, heerlijk eten en drinken, heel veel biologische groenten en fruit en met allerlei lekkers op ons terras van de deelnemers.

Met Echte liefde Hemels koekjesdeeg wordt het je weer makkelijk gemaakt om zelf in een handomdraai koekjes te maken met 3 smaken en natuurlijk kun je ze proeven!
Puur, biologisch en fairtrade kooekjesdeeg, in drie smaken Chocolade & Cashew, Kaneel & Venkel, Sinasappel & Kardemon. De deegpakketjes zien er niet alleen heel mooi uit ze smaken ook hemels lekker! Kom naar de Groenteclubmarkt want Miriam verkoopt alle smaken in praktische pakketjes met een super aantrekkelijke wikkel ontworpen door Zippa.

Zuivere koffie wordt er geschonken, heerlijk en eerlijk! Biologische sappen en relaxed genieten van thee en taart.

biologische bakker met Franse allure, vlierbloesemsiroop, dressings en gekoelde soepen en confituren. biologische wijnen uit eigen wijngaard!
Intens smakende heerlijke Riffijnse olijfolie, anti pasti, vleeswaren, kazen.

Alle producten van bijenhoning. De sinaasappelboeren van het boerencollectief uit Sicilië zijn in Nederland speciaal voor deze markt.

De Groenteclub verwelkomt je ook in hun uitgebreide groentekraam. Dus kom gewoon naar de Groenteclubmarkt voor verse, direct van de boer, heerlijke groente.
Kom je proeven?

Ook kunstenaars op de Groenteclubmarkt

Deze editie kunnen we genieten van optredens van verschillende optredens van muzikanten, sing a songwriter gitaristen.

Alles rondom lifestyle, mooie brocante en antieke woonaccesoires, fairtrade cadeautjes, sieraden met allerlei natuurlijke materialen, tasjes van kringloopstoffen, duurzame producten van hennep, spiritualiteit en de leukste workshops zoals ‘speelgoed maken van afval’ voor jong en oud.

Lees verder over yoga, meditatie en massage en de volledige deelnemerslijst op de dynamische Facebook pagina van de Groenteclub.

Foto: Zippa grafisch ontwerp te Bussum