Oorspronkelijk ben ik als fotograaf begonnen en later gebiologeerd geraakt door de magische mogelijkheden op het gebied van web design.

Mijn fotowerk noem ik het liefst: ‘Industriële Kunstfotografie’ en dan voeg ik er nog een bepaald ‘abstractie niveau’ aan toe. Altijd zoekende naar de kracht van de eenvoud. De imperfectie van mijn onderwerp wil ik zo perfect mogelijk weergeven…

Sinds 2002 maak ik websites voor mijn boeiende klantenkring. Ik leef me graag in in de wereld van mijn opdrachtgevers, ik ga met hen een onvoorwaardelijk commitment aan. Met plezier volbreng ik de opgedragen missies door deze te vertalen in de technische mogelijkheden van het WordPress Content Management Systeem.

Ben vanaf het begin enthousiast mede-ontwikkelaar van deze website Keepondreaming! Ons team verwelkomt jou ook van harte om samen interessante, gezonde, duurzame, smaakvolle en energieke plannen te maken.

In samenwerking met onze hostingprovider ManagedWPHosting zijn we alert op veiligheid, vindbaarheid, snelheid en natuurlijk werken we aan het gebruikersgemak van de website. Heb jij opmerkingen en suggesties? Laat het ons weten!

Ik maak ook graag handleidingen voor de gebruikers van deze website; partners en redacteurs van Keepondreaming. Kom je er niet helemaal uit hoe je een blog of evenement indient? Neem contact met me op via redactie@keepondreaming.nl