Op zichzelf natuurlijk niet interessant, maar toch vind ik het zelf wel leuk te vermelden hoeveel bezoekers de website van Keepondreaming het afgelopen jaar heeft gehad. Sinds april 2011 ben ik weer actiever met de site aan de slag gegaan. Ook dankzij het heel effectieve medium Twitter hebben veel (meer) bezoekers mijn website gevonden.

In totaal over 2011 (sinds 19 april) hebben bijna 1.000 mensen mijn site bezocht, waarvan meer dan 750 unieke bezoekers. Samen hebben zij 2.797 pagina’s bekeken. Een gemiddelde tijd op de site van 2:39 minuten vind ik best hoog voor een website, immers een heel vluchtig medium.

Het nieuwe jaar ga ik van Keepondreaming een nog veel groter succes maken, en daarvoor ga ik jullie hulp inroepen. Er komen gastblogs met interessante artikelen van interessante mensen met interessante inhoud. Let maar op!

Maarten de Vries
(webmaster)