“Ik ben Bas, operationeel manager van Keepondreaming. Dit betekent dat ik de communicatie tussen de redactieleden faciliteer, de evenementen coördineer en dat ik het contact onderhoud met onze partners. Samen mooie dingen maken geeft mij energie!

Door mijn achtergrond in filosofie en bedrijfskunde ben ik gewend om naar het grotere plaatje te kijken en verbanden te leggen tussen schijnbaar losstaande zaken en om dit op strategische wijze te vertalen richting de verschillende betrokken partijen. Bruggen bouwen en slim omgaan met de talenten van mensen vind ik leuk. Dit komt, onder andere, goed van pas bij het samenstellen van inhoudelijk relevante content in de maandelijkse publicaties.

Tevens heb ik affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en deel ik graag mijn ervaringen met anderen. Via holistische massages en holistisch coachen maak ik mensen meer bewust van hun innerlijke signalen. Aanraking biedt, mijns inziens, een mooie deur naar je authenticiteit “