About

Als mensen zeggen “keepondreaming” is dat bedoeld als een uiting van cynisme: ‘droom maar lekker verder’. Keepondreaming is tegendraads en trekt zich daar niets van aan en zegt: geef je dromen niet op, zonder dromen is er niets…

Keepondreaming is een verzameling van filosofisch getinte blogs over de mens en het leven. Missie van Keepondreaming is het verbreiden van geluk.

De opbouw van Keepondreaming is losjes geïnspireerd op de 7 Habits of Highly Effective People van Stephen Covey. Het begint dus bij het eigen innerlijk, je bewustzijn, om met telkens een verbreding van de kring om je innerlijk uit te komen op jouw rol en effect binnen de samenleving. Het logo van Keepondreaming herinnert aan die opbouw.

Keepondreaming gaat op zoek naar geïnspireerde mensen, mensen die inspireren, maar ook mensen die heel praktisch bezig zijn met geestelijke verdieping in het dagelijkse leven en naar verrijking van het bestaan.

Als je het leuk vindt bij te dragen aan Keepondreaming met blogs die in de geest van Keepondreaming passen, dan kan dat. Keepondreaming gaat dit jaar (2013) werken met ‘Partners’. Het principe is eenvoudig: jij levert een blogje aan voor een van de rubrieken van Keepondreaming. En je logo of banner naar keuze komt op de website met een link naar jouw website.
Geïnteresseerd? Lees meer onder Word Partner van Keepondreaming.

Op de website vind je maar weinig commerciële uitingen, maar als je een boek bestelt bij Bol.com krijgt Keepondreaming commissie.